Anghinare Umplute Cu Brânză

Anghinare Umplute Cu Brânză
Anghinare umplute cu brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 248 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, piper, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Anghinare Umplute Cu Brânză, Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, și Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 20-25 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
3
Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza, slănina și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ulei; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 10-15 minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista