Anghinare Umplute Cu Brânză

Anghinare Umplute Cu Brânză
Anghinare umplute cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână anghinare, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, și Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 inch în partea de jos și 1/4 inch în partea de sus a fiecărei anghinare. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia spini din vârfurile frunzelor; aruncați vârfurile. Adu 1 fată. apă pentru a fierbe în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați anghinare și sare; gatiti 30 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți anghinarea, tulpina-se termină; tăiat pe jumătate pe lungime. Utilizați vârful de linguriță pentru a elimina sufoca din fiecare jumătate de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Trageți ușor frunzele departe de baza fiecărei jumătăți de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Presărați brânză între frunze; apăsați împreună pentru a închide umplutura. Înmuiați anghinare, câte 1, în ouă, apoi rulați în firimituri de cracker până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 4 jumătăți de anghinare; gatiti 3 pana la 5 min. sau până se rumenesc, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Scurgere. Repetați cu uleiul rămas și anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista