Anghinare Umplute Cu Brânză
Anghinare umplute cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână anghinare, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, și Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 1 inch în partea de jos și 1/4 inch în partea de sus a fiecărei anghinare. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia spini din vârfurile frunzelor; aruncați vârfurile. Adu 1 fată. apă pentru a fierbe în stoc.
Adăugați anghinare și sare; gatiti 30 min. sau până la licitație.
Scurgeți anghinarea, tulpina-se termină; tăiat pe jumătate pe lungime. Utilizați vârful de linguriță pentru a elimina sufoca din fiecare jumătate de anghinare.
Trageți ușor frunzele departe de baza fiecărei jumătăți de anghinare.
Presărați brânză între frunze; apăsați împreună pentru a închide umplutura. Înmuiați anghinare, câte 1, în ouă, apoi rulați în firimituri de cracker până când sunt acoperite uniform.
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare.
Adăugați 4 jumătăți de anghinare; gatiti 3 pana la 5 min. sau până se rumenesc, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scurgere. Repetați cu uleiul rămas și anghinarea.