Anghinare Umplute Cu Brânză

Anghinare Umplute Cu Brânză
Anghinare umplute cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână anghinare, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, și Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 inch în partea de jos și 1/4 inch în partea de sus a fiecărei anghinare. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia spini din vârfurile frunzelor; aruncați vârfurile. Adu 1 fată. apă pentru a fierbe în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați anghinare și sare; gatiti 30 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți anghinarea, tulpina-se termină; tăiat pe jumătate pe lungime. Utilizați vârful de linguriță pentru a elimina sufoca din fiecare jumătate de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Trageți ușor frunzele departe de baza fiecărei jumătăți de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Presărați brânză între frunze; apăsați împreună pentru a închide umplutura. Înmuiați anghinare, câte 1, în ouă, apoi rulați în firimituri de cracker până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
6
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 4 jumătăți de anghinare; gatiti 3 pana la 5 min. sau până se rumenesc, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Scurgere. Repetați cu uleiul rămas și anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Subţire-Subţire-
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista