Anghinare prăjite la foc cu ierburi Aioli
Anghinare prăjită cu foc Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 5.12 pe portie. O porție conține 740 calorii, 17g de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare Prăjite La Foc Cu Ierburi Aioli, Anghinare prăjite cu aioli cremoși de caju, și Anghinare Aburite Cu Aioli De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, șalotul, uleiul de măsline, oțetul balsamic, busuiocul sau coriandrul, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Așezați anghinarea aburită în amestec și marinați timp de 15 până la 20 de minute.
Pentru a face aioli: combinați pesmet, oțet de vin alb, usturoi, sare și gălbenușuri de ou într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei de măsline pentru a face o emulsie.
Adăugați piper alb și sos fierbinte, după gust.
Adăugați busuioc proaspăt sau cilantro și puls pentru a combina.
Scoateți anghinarea din marinată și puneți-o pe char-broiler sau foc de grătar cu frunzele de anghinare în sus. Gatiti timp de 4 pana la 6 minute in functie de temperatura focului.
Scoateți din foc și garnisiți cu aioli de plante medicinale și caviar la alegere.