Anghinare pentru copii fierte cu ardei roșii și usturoi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea pentru Bebeluși înăbușită cu ardei roșii și usturoi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 119 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, frunze de dafin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Fierte Cu Usturoi, Cimbru Și Parmezan, Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel, și Anghinare Pentru Copii Fierte.
Instrucțiuni
Tăiați 1 lămâie în jumătate. Strângeți sucul într-un castron cu apă rece; adăugați jumătăți de lămâie. Al doilea sfert de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare odată, tăiați frunzele exterioare dure (aproximativ 3 straturi).
Tăiați 3/4 inch de sus; tăiați tulpina.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime; frecați toate suprafețele tăiate cu sfert de lămâie pentru a preveni decolorarea. Scoateți orice sufocare din centru. Aruncați jumătățile de anghinare în apă cu lămâie.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa verde. Saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardei grași. Saut până când ardeii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi; se amestecă 2 minute.
Scurgeți anghinarea și adăugați-o în tigaie.
Adăugați 1 cană de apă, 2 linguri de suc de lămâie, cimbru, frunze de dafin și coajă de lămâie.
Se presară sare și piper; se aduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă, adăugând mai multă apă cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat și amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți, acoperiți, la foc mic, adăugând mai multă apă dacă este uscată.)
Se amestecă pătrunjelul; se condimentează cu sare și piper.