Anghinare pentru bebeluși la grătar cu vinetă cu ierburi mixte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare la grătar cu vinetă cu ierburi mixte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 440 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți, Maioneză De Șofran Și Ierburi Mixte Pentru Bebeluși, Anghinare Pentru Copii Cu Vinaigret Cald, și Verdeață Mixtă Pentru Bebeluși Cu Vinetă De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru anghinare: umpleți o oală mare cu apă rece. Strângeți lămâile în apă, apoi aruncați-le în oală.
Adăugați uleiul de măsline și sarea.
Adăugați anghinarea și gătiți până când un cuțit de decojit introdus în centru se întâlnește cu puțină rezistență, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și șocați în apă rece timp de 30 de secunde.
Se scurge din nou și se transferă pe o foaie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se usca.
Bateți muștarul, mierea, coaja de lămâie și sucul și puțină sare și piper într-un bol mediu. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Încălziți un grătar de cărbune sau gaz la mare. Înjumătățiți anghinarea, periați cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc și ușor carbonizați pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un castron mare și aruncați cu vinetă, ierburi și fulgi de ardei roșu.
Se servește cu pâine italiană la grătar.