Anghinare Parmezan Aluat Umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să umpleți cu aluat de parmezan de anghinare. O porție conține 213 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, ciuperci, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Parmezan Anghinare Ciuperci Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 12-in. tigaie la foc mare, gatiti ciupercile, untul, ceapa, telina si usturoiul, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc usor, aproximativ 15 minute.
Se toarnă într-un castron mare.
Adăugați un pic de bulion la tigaie și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite.
Se toarnă 2 căni de bulion în castron și se adaugă pâine, inimi de anghinare, parmezan, condimente de pasăre și rozmarin; se amestecă bine.
Se adaugă sare și piper după gust. Faceți o fântână în umplutură.
Adăugați oul și bateți cu o furculiță pentru a amesteca; amestecați oul cu umplutura.
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită; Vezi nota de mai jos). Lingura umplutura într-o mică adâncime 3-qt. (9-de 13-în.) caserola. Pentru umplutura umedă, acoperiți cu folie; pentru umplutura crustă, nu acoperiți.
Coaceți până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute.
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți. Lăsați aproximativ 1 oră să se coacă.
Notă: pentru curcani 10-13 lbs., temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 350; pentru curcani 14 lbs. și peste, temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 32