Anghinare Marinate
Anghinarea marinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de anghinare pentru bebeluși, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Anghinare Marinate Pentru Copii, Marinate creveți și anghinare, și Anghinare Marinate Picante.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați oțetul, apa, frunza de dafin și usturoiul. Aduceți lichidul la foc mic.
Adăugați anghinarea, ardeiul roșu zdrobit și sarea după gust. Gătiți până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 7 până la 10 minute.
Se toarnă conținutul tigaiei printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un bol. Rezervați lichidul.
Împachetați anghinarea în borcane de sticlă sterilizate.
Se toarnă lichidul de gătit pentru a acoperi.
Lăsați să se răcească complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore sau până la 2 săptămâni.
Pentru a servi, scurgeți anghinarea și aruncați-le cu ulei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;