Anghinare la grătar cu vinetă de roșii afumate

Anghinare la grătar cu vinetă de roșii afumate
Anghinare la grătar cu vinaigretă de roșii afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Anghinare la grătar cu vinetă de roșii afumate, Salată de anghinare și roșii cu vinetă de busuioc, și Vinetă afumată de roșii și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați anghinare, suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, sare și umpleți oala cu suficientă apă rece pentru a acoperi anghinarea într-o oală mare. Se fierbe timp de 30 până la 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți anghinarea din oală și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți grătarul. Când anghinarea s-a răcit, feliați 1/2 pe lungime și îndepărtați sufocarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți fiecare jumătate cu uleiul rămas, condimentați cu sare și piper și grătiți cu partea tăiată în jos timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți și grătiți un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți roșiile, sarea și piperul, oțetul, usturoiul și busuiocul și uleiul de măsline într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista