Anghinare la grătar cu vinetă de roșii afumate

Anghinare la grătar cu vinaigretă de roșii afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Anghinare la grătar cu vinetă de roșii afumate, Salată de anghinare și roșii cu vinetă de busuioc, și Vinetă afumată de roșii și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați anghinare, suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, sare și umpleți oala cu suficientă apă rece pentru a acoperi anghinarea într-o oală mare. Se fierbe timp de 30 până la 35 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți anghinarea din oală și lăsați să se răcească.
Preîncălziți grătarul. Când anghinarea s-a răcit, feliați 1/2 pe lungime și îndepărtați sufocarea.
Ungeți fiecare jumătate cu uleiul rămas, condimentați cu sare și piper și grătiți cu partea tăiată în jos timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți și grătiți un minut suplimentar.
Puneți roșiile, sarea și piperul, oțetul, usturoiul și busuiocul și uleiul de măsline într-un blender și amestecați până se omogenizează.