Anghinare la grătar cu ulei de măsline, lămâie și mentă

Anghinare la grătar cu ulei de măsline, lămâie și mentă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea la grătar cu ulei de măsline, lămâie și mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 287 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, lămâi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare sunt Anghinare La Grătar Cu Ulei De Măsline, Lămâie Și Mentă, Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline, și Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din lămâi înjumătățite într-un castron mare umplut cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpina de pe 1 anghinare, lăsând aproximativ 1 inch. Scoateți cele 2 rânduri exterioare de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Tăiați 1/3 din anghinare. Sfert de anghinare pe lungime. Folosind cuțit mic, tăiați sufocarea și frunzele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
5
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți anghinarea, adăugați-o în oală și fierbeți până când este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgere.
8
Transferați anghinarea în raft și răciți. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
10
Bateți uleiul, 1/3 cană suc de lămâie și mentă într-un castron mic. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Ungeți anghinare cu pansament. Grătiți până se înmoaie și ușor carbonizați în locuri, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Transferați anghinare pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
13
Stropiți cu o parte din pansamentul rămas.
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista