Anghinarea la grătar cu sos de curry de busuioc este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Boluri de Creveți Curry roșii la grătar cu sos de iaurt de dovlecei și busuioc, Anghinare la grătar cu baie de busuioc, și Anghinare Aburită Cu Sos De Scufundare Curry pentru rețete similare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.