Anghinare La Grătar Cu Sos De Curry De Busuioc

Anghinare La Grătar Cu Sos De Curry De Busuioc
Anghinarea la grătar cu sos de curry de busuioc este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Boluri de Creveți Curry roșii la grătar cu sos de iaurt de dovlecei și busuioc, Anghinare la grătar cu baie de busuioc, și Anghinare Aburită Cu Sos De Scufundare Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista