Anghinare la foc mic cu fasole verde și slănină
Dacă $2.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., anghinare fiert la foc mic cu fasole verde și slănină ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, slănină, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și fasole verde, Fasole verde cu slănină, și Fasole verde cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când grăsimea este redată, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați apa, vinul, sucul de lămâie, frunzele de cimbru și frunza de dafin, acoperiți și fierbeți până când ceapa și morcovul sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasolea verde și anghinarea, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Adăugați pătrunjelul și transferați-l în boluri.
Se servește cu un strop de ulei de măsline.