Dacă $2.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., anghinare fiert la foc mic cu fasole verde și slănină ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, slănină, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și fasole verde, Fasole verde cu slănină, și Fasole verde cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când grăsimea este redată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați apa, vinul, sucul de lămâie, frunzele de cimbru și frunza de dafin, acoperiți și fierbeți până când ceapa și morcovul sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați fasolea verde și anghinarea, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pătrunjelul și transferați-l în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)