Anghinare Fierbinte Spanac Dip
Hot anghinare spanac Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 395 calorii. Un amestec de smântână, parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 605 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un blender sau robot de bucătărie, așezați inimile de anghinare, brânza Romano, parmezanul și usturoiul . Pulse până la tocat, dar nu la sol. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați spanacul, smântâna grea, smântâna și brânza mozzarella. Se amestecă amestecul de anghinare. Lingură în vas de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când brânza este topită și bulbucată.