Anghinare De Usturoi La Grătar
Anghinarea cu usturoi la grătar este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 401 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de anghinare, usturoi, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Anghinare La Grătar Cu Usturoi, Anghinare la grătar cu pătrunjel și usturoi, și Anghinare Cu Usturoi De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă rece. Strângeți sucul dintr-o pană de lămâie în apă. Tăiați blaturile din anghinare, apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime și puneți jumătățile în vasul cu apă cu lămâie pentru a preveni să se rumenească.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Adăugați anghinare în apă clocotită și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Scurgere. Strângeți pene de lămâie rămase într-un castron mediu. Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul și se condimentează cu sare și piper.
Ungeți anghinarea cu un strat de baie de usturoi și așezați-le pe grătarul preîncălzit. Grătiți anghinarea timp de 5 până la 10 minute, ungând cu baie și rotind frecvent, până când vârfurile sunt puțin carbonizate.
Serviți imediat cu scufundarea rămasă.