Anghinare Cu Sos De Lămâie
Anghinarea cu sos de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, sos de salată de tip maioneză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Sos de lămâie și muștar pentru anghinare, Anghinare întregi cu sos de lămâie-cimbru, și Anghinare Aburite Cu Sos De Curry.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine. Acoperiți și răciți.
Spălați anghinarea cufundându-vă în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii; tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Îndepărtați frunzele de jos libere. Cu foarfeca, tăiați o pătrime deasupra fiecărei frunze exterioare.
Așezați anghinare într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 1 inch. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Serviți anghinare cu sos.