Anghinare, brânză de capră și omletă de cartofi

Anghinarea, brânza de capră și Omleta de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 342 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Omletă cu cartofi dulci, tarhon și brânză de capră, Omletă Cu Cuptor Cu Brânză De Anghinare, și Omletă Cu Cuptor Cu Brânză De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță, și aranja pe prosop de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde pe mare 3 minute sau până la făcut, de cotitură cartofi după 1 1/2 minute.
Lăsați să stea 5 minute. Curățați și tocați grosolan cartoful.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și cartoful; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați anghinare; gatiti 2 minute.
Adăugați oregano, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați albușurile, ouăle întregi, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 linguriță de ulei de măsline și jumătate din amestecul de ouă și gătiți până când marginile încep să se întărească (aproximativ 2 minute). Ridicați marginile omletei cu o spatulă, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Gatiti 2 minute sau pana cand este setat. Puneți jumătate din amestecul de cartofi pe jumătate de omletă; se presară cu jumătate de brânză de capră mărunțită. Slăbiți omleta cu spatulă; pliați în jumătate. Gatiti 2 minute. Repetați procedura cu 1/4 linguriță ulei de măsline, amestec de ouă și amestec de cartofi.