Anghinare
Anghinarea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Anghinare, Bruschetta cu anghinare, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 litru de apă rece și suc de lămâie într-un castron mare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază și aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galben pal la bază.
Tăiați frunzele la același nivel cu partea superioară a bazei și tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii pentru a expune o secțiune transversală proaspătă. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și tulpina de anghinare, având grijă să nu rupeți tulpina.
Frecați anghinarea peste tot cu jumătăți de lămâie. Sferturi pe lungime și îndepărtați Centrul fuzzy și orice frunze violete. Puneți în castron de apă de lamaie.
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Scurgeți anghinarea și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se transferă în apă cu gheață pentru a se răci.
* Anghinarea poate fi gătită cu 2 zile înainte și răcită în pungi de plastic sigilate cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.