Anghinare

Anghinare
Anghinarea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Anghinare, Bruschetta cu anghinare, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 litru de apă rece și suc de lămâie într-un castron mare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază și aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galben pal la bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați frunzele la același nivel cu partea superioară a bazei și tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii pentru a expune o secțiune transversală proaspătă. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și tulpina de anghinare, având grijă să nu rupeți tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Frecați anghinarea peste tot cu jumătăți de lămâie. Sferturi pe lungime și îndepărtați Centrul fuzzy și orice frunze violete. Puneți în castron de apă de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți anghinarea și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se scurge și se transferă în apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se scurge bine.
1
* Anghinarea poate fi gătită cu 2 zile înainte și răcită în pungi de plastic sigilate cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista