Angel Food Roll cu umplutură de afine
Angel Food Roll cu umplutură de afine necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți afine, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Încercați Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de ghimbir-cremă, Înger Alimente Tort Roll, și Cremă De Ciocolată-Angel Food Cake Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți ușor o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu spray de gătit. Linie cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr superfin, făină de tort și sare. Pune deoparte. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați vanilie și cremă de tartru și continuați să biciuiți. Presărați treptat zahărul superfin rămas în timp ce continuați să biciuiți albusurile până la vârfuri ferme. Cerneti amestecul de faina peste albusurile de ou si pliati manual folosind o spatula de cauciuc.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când centrul tortului se întoarce când este apăsat ușor. Se răcește în tigaie peste un suport de sârmă. Cerneti Generos zaharul peste partea de sus a tortului si acoperiti cu un prosop curat. Rulați o spatulă în jurul exteriorului tortului în tigaie pentru a slăbi și a ieși pe prosop.
Scoateți hârtia pergament din spatele tortului, apoi așezați-o înapoi.
Rulați cu prosopul liber de la capătul scurt la capătul scurt și lăsați să se răcească în poziția laminată.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1 cană de zahăr alb, afine și apă. Se fierbe până când afinele izbucnesc, aproximativ 5 minute.
Se amestecă amidonul de porumb și se fierbe doar până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider.
Desfaceți tortul astfel încât să stea plat pe prosop.
Răspândiți umplutura de afine răcită peste partea de sus, lăsând marginea de 1/2 inch. Folosiți prosopul pentru a vă ajuta să păstrați o prindere pe tort pentru o rulare uniformă.
Rotiți de la capătul scurt la capătul scurt și așezați cusătura în jos pe un platou. La frigider până la servire.
Bateți crema cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi.
Serviți felii de tort cu o păpușă de frișcă îndulcită.