Andive La Grătar Învelite Cu Jambon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați andive la grătar învelite cu Jambon. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 3. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, jumătăți de nucă, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Endive En Jambon (endive Round-up și Giveaway!), Salată caldă de andive învelită cu Pancetta, și Prosciutto Înfășurat Endive W / Balsamic Fig Reducere-Rachael Ra.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar pe mediu.
Stropiți fiecare andivă pe jumătate ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Înfășurați fiecare jumătate într-o felie de șuncă.
Grătiți andivele 5 minute pe fiecare parte, până când andivele încep să devină fragede și șunca crocantă.
Stropiți Andiva caldă cu ulei de măsline și serviți cu jumătăți de nucă. Strângeți pene de lămâie și serviți imediat.