Andive fierte cu suc de gin și portocale
Andivele fierte cu suc de gin și portocale sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, scallions, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Andive fierte cu suc de gin și portocale, Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, și Fasole verde și ridichi fierte în suc de portocale.
Instrucțiuni
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați jumătățile de andive, tăiați părțile în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 5 minute. Turnați încet 1/4 cană de gin în fiecare tigaie și gătiți până se reduce la jumătate. Întoarceți andivele, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și adăugați 1/2 cană de suc de portocale în fiecare tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic, întorcând o dată, până când andivele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Transferați andivele fierte într-un platou cald, tăiați părțile în sus.
Se toarnă lichidul de la unul dintre skillets în celălalt.
Adăugați untul și mierea și fierbeți la foc mare până la sirop, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se toarnă sosul peste andive și se ornează cu scallions feliate și semințe de dovleac prăjite.
Stropiți andivele cu oțetul balsamic și serviți.