Andive cu Ricotta, migdale și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, ricotta, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ton Cu Migdale Și Stafide, Spanac saut cu migdale și stafide, și Orz curry cu stafide și migdale.
Instrucțiuni
1
Tăiați aproximativ migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2
Combinați-le într-un castron mic cu stafidele, arpagicul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Tăiați capetele de andive și separați frunzele. Aranjați frunzele pe o farfurie și acoperiți fiecare cu o păpușă de ricotta și o lingură de amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Crostini Cu Usturoi, Optional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat