Andive cu Ricotta, migdale și stafide
Andive cu Ricotta, migdale și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, ricotta, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ton Cu Migdale Și Stafide, Spanac saut cu migdale și stafide, și Orz curry cu stafide și migdale.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ migdalele.
Combinați-le într-un castron mic cu stafidele, arpagicul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Tăiați capetele de andive și separați frunzele. Aranjați frunzele pe o farfurie și acoperiți fiecare cu o păpușă de ricotta și o lingură de amestec de migdale.