Andive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Cu Ierburi

Andive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Cu Ierburi
Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 34 de porții cu 34 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 4 minute. Dacă aveți la îndemână file de păstrăv, crenguțe de mărar, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi, Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate, și Sulițe de andive cu păstrăv afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Separați andivele în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
3
Răspândiți o cantitate mică de amestec de brânză pe capătul de bază al fiecărei frunze. Se acoperă cu bucată de păstrăv; se ornează cu crenguță mică de mărar. Aranjați frunzele umplute pe platou. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 4 m.
Porții34
Scor De Sănătate2
Revista