Ancho și Chipotle Mole
Ancho și Chipotle Mole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ardei iute ancho, ciocolată dulce-amăruie, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Cornbread caserola și Butternut Squash, ciuperci, și Ancho Mole, și Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu crema de Chipotle și Guacamole.
Instrucțiuni
Într-un castron, acoperiți ancorele și chipotele cu apa clocotită.
Se lasă la macerat 30 de minute, până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând lichidul. Aruncați tulpinile, miezurile și semințele; tocați gros ardeii iute.
Preîncălziți broilerul sau aprindeți o flacără de gaz. Tăiați ardeii timp de 10 minute, întorcându-vă ocazional, până când sunt carbonizați peste tot.
Se transferă într-un bol mediu, se acoperă cu plastic și se lasă la abur 5 minute. Cojiți ardeii și aruncați pielea, tulpinile și semințele, apoi tocați grosolan.
Într-o tigaie mică uscată, prăjiți cuișoarele, chimenul și scorțișoara la foc moderat până se întunecă și parfumat, 1 1/2 minute.
Lasă să se răcească. Se macină într-o pulbere într-un măcinător de condimente.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați semințele de floarea soarelui în tigaie și prăjiți, agitând tigaia de câteva ori, aproximativ 3 minute.
Transferați semințele în râșniță; se macină fin.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până la auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când este lucioasă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește.
Într-un blender, combinați chilele și lichidul lor de înmuiere cu ardeii grași, condimentele măcinate, semințele de floarea soarelui măcinate și amestecul de usturoi și amestecați până la neted. Răzuiește alunița într-un bol mare și condimentează cu sare.
Transferați sosul în borcane și refrigerați.
Faceți înainte: sosul poate fi refrigerat timp de 3 săptămâni.