Anason Stelat-Supă De Vită

Anason Stelat-Supă De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de anason stelat-carne de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $11.2 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1617 calorii, 164g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin necesită bețișoare de scorțișoară, ulei vegetal, lemongrass și ardei iute Thailandezi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de tăiței de vită și anason stelat, Supă de morcovi cu anason stelat, și Supă de morcovi și anason stelat.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de pe oasele gambei. Într-o cratiță medie, acoperiți oasele cu apă și aduceți la fierbere. Pregătiți un castron mediu cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați oasele în apa cu gheață pentru a se răci, apoi uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat până se înnegrește pe fund, aproximativ 12 minute; scoateți pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți feliile de ghimbir într-un singur strat și gătiți la foc moderat până se înnegrește, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Într-o tigaie medie, prăjiți păstăile de anason stelat, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și ardeiul roșu zdrobit la foc moderat timp de 2 minute, agitând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-un vas mare, acoperiți carnea de coadă și cozile de bou cu apă și aduceți la fierbere. Degresați, apoi adăugați lămâia, usturoiul, ceapa înnegrită și ghimbirul și condimentele prăjite și fierbeți la foc moderat, degresând ocazional, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Se strecoară bulionul; puneți la frigider bulionul și carnea separat peste noapte sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
OxtailOxtail
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Aruncați grăsimea din bulion. Aduceți bulionul la fiert și păstrați-l fierbinte. Feliați subțire carnea, aruncând orice oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Într-un castron mare, înmuiați tăiței de orez în apă până când sunt flexibili, aproximativ 30 de minute. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți bok choy, sparanghelul și mazărea de zăpadă separat până când sunt crocante; scoateți legumele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Bok ChoyBok Choy
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați oasele de coadă în cratiță și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi folosiți o lingură mică pentru a scoate măduva.
14
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentați filetul cu sare și piper și gătiți la foc mare până la rare, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
15
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Tăiați subțire filetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
16
Scurgeți tăiței de orez și adăugați o mână într-o strecurătoare cu mâner lung care se va potrivi în cratița cu apă clocotită. Coborâți-l în apă și gătiți tăiței până abia se înmoaie, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
17
Scurgeți bine tăiței și transferați-i într-un castron mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Adăugați o parte din carnea de coadă și coadă de bou și acoperiți cu bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
19
Adăugați o bucată de măduvă și felii de sfoară și serviți, permițând restaurantului să orneze supa după dorință. Repetați pentru mesele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista