Anason Stelat-Supă De Vită

Anason Stelat-Supă De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de anason stelat-carne de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $11.2 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1617 calorii, 164g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin necesită bețișoare de scorțișoară, ulei vegetal, lemongrass și ardei iute Thailandezi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de tăiței de vită și anason stelat, Supă de morcovi cu anason stelat, și Supă de morcovi și anason stelat.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de pe oasele gambei. Într-o cratiță medie, acoperiți oasele cu apă și aduceți la fierbere. Pregătiți un castron mediu cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați oasele în apa cu gheață pentru a se răci, apoi uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat până se înnegrește pe fund, aproximativ 12 minute; scoateți pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți feliile de ghimbir într-un singur strat și gătiți la foc moderat până se înnegrește, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Într-o tigaie medie, prăjiți păstăile de anason stelat, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și ardeiul roșu zdrobit la foc moderat timp de 2 minute, agitând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un vas mare, acoperiți carnea de coadă și cozile de bou cu apă și aduceți la fierbere. Degresați, apoi adăugați lămâia, usturoiul, ceapa înnegrită și ghimbirul și condimentele prăjite și fierbeți la foc moderat, degresând ocazional, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Se strecoară bulionul; puneți la frigider bulionul și carnea separat peste noapte sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
OxtailOxtail
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Aruncați grăsimea din bulion. Aduceți bulionul la fiert și păstrați-l fierbinte. Feliați subțire carnea, aruncând orice oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Într-un castron mare, înmuiați tăiței de orez în apă până când sunt flexibili, aproximativ 30 de minute. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți bok choy, sparanghelul și mazărea de zăpadă separat până când sunt crocante; scoateți legumele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Bok ChoyBok Choy
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați oasele de coadă în cratiță și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi folosiți o lingură mică pentru a scoate măduva.
14
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentați filetul cu sare și piper și gătiți la foc mare până la rare, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
15
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Tăiați subțire filetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
16
Scurgeți tăiței de orez și adăugați o mână într-o strecurătoare cu mâner lung care se va potrivi în cratița cu apă clocotită. Coborâți-l în apă și gătiți tăiței până abia se înmoaie, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
17
Scurgeți bine tăiței și transferați-i într-un castron mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați o parte din carnea de coadă și coadă de bou și acoperiți cu bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
19
Adăugați o bucată de măduvă și felii de sfoară și serviți, permițând restaurantului să orneze supa după dorință. Repetați pentru mesele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista