Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită

Ananasul la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, rom condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Salată de ananas și homar cu pâine de zahăr glazurată garnisită cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și romul într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ungeți amestecul de rom uniform peste pene de ananas.
Încălziți untul într-o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Adăugați ananas; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când se formează semne de grătar și ananasul este bine încălzit.
Se presară cu nucă de cocos.
Garnisiți cu înghețată, dacă doriți.