Ananas cu var și nucă de cocos

Ananas cu var și nucă de cocos
Ananasul cu var și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $ 3.89 pe portie. O porție conține 343 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, fulgi de nucă de cocos, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ananas la grătar cu var și nucă de cocos, Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos, și Chile-ananas de var cu Cardamom-înghețată de var.

Instrucțiuni

1
Combinați fulgii de nucă de cocos cu coaja de var. Prăjiți într-o tigaie mică sau într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când nuca de cocos se rumeneste scoateți de pe foc pe o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați suc de lămâie, apă, zahăr și ghimbir în tigaie sau într-un vas mic de sos. Aduceți la un balon și dizolvați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți siropul de pe foc și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Tăiați ananasul în bucăți de mărimea mușcăturii și aranjați pe o farfurie. Cojiți și feliați kiwi-ul în discuri subțiri și aranjați ananasul. Împrăștiați nucă de cocos prăjită cu parfum de tei peste fructe și stropiți siropul peste fructe într-un flux lent și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista