Ananas cu var și nucă de cocos
Ananasul cu var și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $ 3.89 pe portie. O porție conține 343 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, fulgi de nucă de cocos, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ananas la grătar cu var și nucă de cocos, Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos, și Chile-ananas de var cu Cardamom-înghețată de var.
Instrucțiuni
Combinați fulgii de nucă de cocos cu coaja de var. Prăjiți într-o tigaie mică sau într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când nuca de cocos se rumeneste scoateți de pe foc pe o farfurie și rezervați.
Adăugați suc de lămâie, apă, zahăr și ghimbir în tigaie sau într-un vas mic de sos. Aduceți la un balon și dizolvați zahărul.
Scoateți siropul de pe foc și lăsați să stea.
Tăiați ananasul în bucăți de mărimea mușcăturii și aranjați pe o farfurie. Cojiți și feliați kiwi-ul în discuri subțiri și aranjați ananasul. Împrăștiați nucă de cocos prăjită cu parfum de tei peste fructe și stropiți siropul peste fructe într-un flux lent și uniform.