Ananasul cu var și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $ 3.89 pe portie. O porție conține 343 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, fulgi de nucă de cocos, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ananas la grătar cu var și nucă de cocos, Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos, și Chile-ananas de var cu Cardamom-înghețată de var.
Instrucțiuni
1
Combinați fulgii de nucă de cocos cu coaja de var. Prăjiți într-o tigaie mică sau într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când nuca de cocos se rumeneste scoateți de pe foc pe o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați suc de lămâie, apă, zahăr și ghimbir în tigaie sau într-un vas mic de sos. Aduceți la un balon și dizolvați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți siropul de pe foc și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Tăiați ananasul în bucăți de mărimea mușcăturii și aranjați pe o farfurie. Cojiți și feliați kiwi-ul în discuri subțiri și aranjați ananasul. Împrăștiați nucă de cocos prăjită cu parfum de tei peste fructe și stropiți siropul peste fructe într-un flux lent și uniform.