Ananas Cizmar
Pineapple Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ananas Cizmar, Ananas Peach Cobbler, și Cizmar alb de ananas cu înghețată de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-un castron, amestecați făina, sarea, zahărul, praful de copt, laptele și extractul de vanilie; se amestecă până când amestecul formează un aluat neted. Se amestecă ușor untul.
Întindeți aluatul uniform într-un vas de copt de 9 x 13 inci (va fi un strat foarte subțire) și împrăștiați bucăți de ananas uniform peste aluat.
Coaceți până când ananasul a căzut în partea de jos a tigaiei și partea de sus este umflată și maro auriu și izvorăște ușor înapoi când este atins la mijloc, 25 de minute. Se răcește ușor Cizmarul și apoi se servește cald cu înghețată de vanilie sau frișcă, dacă se dorește.