Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir

Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețata de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 419 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos, înghețată de zahăr brun-ghimbir, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Somon marinat cu miere de zahăr brun cu Quinoa de ananas caramelizat, Tort de condimente cu zahăr brun cu smântână și mere caramelizate, și Ananas în zahăr brun cu înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mare de copt cu folie. Aranjați pene de ananas una lângă alta într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Pat pene de ananas cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Folosind vârful degetelor, apăsați 1 cană de zahăr brun prin cernere grosieră peste ananas. Prăjiți pene de ananas până când zahărul brun se caramelizează, urmărind cu atenție pentru a evita arderea și rotirea foii de copt pentru a fierbe uniform, aproximativ 3 minute.
Aranjați 3 pene de ananas cald caramelizat în triunghi pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Așezați lingura de înghețată de zahăr brun-ghimbir în centrul triunghiului de ananas.
Presărați 1 lingură de nucă de cocos peste fiecare desert și serviți.