Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă amprentele cu nuci de pin. Această rețetă face 24 de porții cu 107 calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, miere, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați biscotti cu nuci de pin, biscuiți cu nuci de pin și sos cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, cremă unt și zahăr brun. Bateți gălbenușul de ou, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Rulați aluatul în 1 inch. bile. Într-un castron puțin adânc, combinați mierea și sucul de portocale. Înmuiați bilele în amestecul de miere, apoi rulați în nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Folosind capătul unui mâner de linguri de lemn, faceți o adâncitură în centrul fiecărei bile.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți pe rafturi de sârmă. Umpleți centrele cu marmeladă de portocale; se răcește complet.
Cremă Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru Cookie-ul cu amprentă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.