Amish prietenie (dulce) pâine

Amish prietenie (dulce) pâine
Amish prietenie (dulce) pâine necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 4,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1951 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, sare, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Prietenie Amish, Pâine De Prietenie Amish, și Pâine De Prietenie Amish + Starter pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista