Amestec verde cu brânză de capră

Amestec verde cu brânză de capră
Verdele amestecat cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de mere, cățel de usturoi, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestec verde cu brânză de capră, Verdeață mixtă cu brânză de capră, afine și nuci, și Amestec Verde Cu Pui, Brânză De Capră Și Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați pesmetul și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mic și periați fiecare felie de brânză de capră cu ulei. Dragați fiecare felie în amestec de pesmet și așezați-o pe o foaie de copt, lăsând 1/2 inch între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți timp de 810 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor. În timp ce brânza se coace, aruncați verdeața cu oțet, felii de mere și linguriță rămasă ulei de măsline într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați pe 6 farfurii de salată. Topiți fiecare farfurie de salată verde și mere cu 2 medalioane de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
7
Se servește cu pâine plată în timp ce brânza este caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista