Amestec italian de ierburi

Amestec italian de ierburi
Amestec italian de ierburi este o rețetă mediteraneană care servește 64. O porție conține 15 calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și sosul italian de ierburi, amestecul de condimente italian de casă și sosul thailandez de ierburi.

Instrucțiuni

1
Combină primele 10 ingrediente.
2
Transferați în borcane mici de condimente. A se pastra intr-un loc uscat si racoros pana la 1 an. Agitați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții64
Scor De Sănătate22
Revista