Amestec De Somon-Paste

Amestec De Somon-Paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de somon. O porție conține 424 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,68 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, linguine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Papion Paste Toss, Pat ' s Pasta Toss, și Taco Paste Toss pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti linguina conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
SareSare
2
Între timp, în tigaie antiaderentă cu 12 tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti somonul in ulei 4 pana la 5 minute, amestecand usor si frecvent, pana cand somonul se fulgi usor cu furculita (somonul se poate rupe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Adăugați ciuperci, sparanghel și usturoi în tigaie; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă busuiocul, roșiile și ceapa; gatiti si amestecati 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
În paharul de măsurare din sticlă cu 2 căni, amestecați amidonul de porumb în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
7
Se adaugă la amestecul de legume. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana cand sosul este ingrosat si bubuit. Se amestecă somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
SosSos
8
Serviți peste linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
9
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista