Amestec De Paste Din Grâu Integral Mediteranean
Marea Mediterană integrală de grâu paste Toss ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 356 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de inimi de anghinare marinate, usturoi, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Paste Mediteraneene Caesar Toss, Legume Și Paste De Grâu Integral, și Pat ' s Paste Toss.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul în uleiul fierbinte doar până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Amestecați inimile de anghinare, ardeii și măslinele în tigaie până când aromele sunt amestecate, aproximativ 5 minute. Îndoiți ușor spanacul în amestec și amestecați doar până când este ușor ofilit și verde închis.
Se ia de pe foc și se amestecă pastele penne până se combină bine; aruncați ușor amestecul de paste cu brânză feta.
Puneți un capac peste tigaie și lăsați pastele și legumele la abur timp de 10 minute înainte de servire.