Amestecul de orez sălbatic cu aragaz lent este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic, Pui Cu Aragaz Lent Și Orez Sălbatic, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția nucilor de pin, cireșelor și pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mic 5 pana la 6 ore sau pana cand orezul salbatic este fraged si lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Între timp, presărați nuci de pin într-o tigaie grea ungară. Gatiti la foc mediu 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent pana cand nucile incep sa se rumeneasca, apoi amestecand continuu pana cand nucile devin maro deschis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Chiar înainte de servire, amestecați cireșele și nucile de pin prăjite în orez sălbatic.