Amestec De Gustări De Ren

Amestec De Gustări De Ren
Ren Snack Mix ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 9 porții cu 366 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biscuiți, bețișoare de covrig, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Amestec De Gustări De Ren, Gustare De Ren, și Gustare De Ren.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, combinați untul, siropul, sosul Worcestershire, condimentul Cajun și cayenne; se toarnă peste amestecul de cereale și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați la un 15-In fără grăsime. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți, neacoperit, la 250 de grade F timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista