Amestec De Dovlecei De Conopidă
Conopida dovlecel Toss ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 16 și costă 58 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână verdeață de salată ruptă, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Broccoli-Amestec De Conopidă, Amestec De Conopidă Prăjită Și Năut, și Zucchini Rice Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1 in. de apă într-o cratiță; se adaugă conopida. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când este crocant. clătiți în apă rece; scurgeți și puneți într-un castron mare.
Adăugați dovleceii, ceapa și măslinele; aruncă.
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, sucul de portocale, oțetul, tarhonul, coaja de portocală, sarea și piperul; se agită bine.
Se toarnă peste amestecul de conopidă și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore. Chiar înainte de servire, aruncați cu salată verde.