Amestec De Dovlecei De Conopidă

Amestec De Dovlecei De Conopidă
Conopida dovlecel Toss ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 16 și costă 58 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână verdeață de salată ruptă, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Broccoli-Amestec De Conopidă, Amestec De Conopidă Prăjită Și Năut, și Zucchini Rice Toss pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 in. de apă într-o cratiță; se adaugă conopida. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când este crocant. clătiți în apă rece; scurgeți și puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați dovleceii, ceapa și măslinele; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MăslineMăsline
CeapăCeapă
3
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, sucul de portocale, oțetul, tarhonul, coaja de portocală, sarea și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
TarhonTarhon
OțetOțet
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă peste amestecul de conopidă și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore. Chiar înainte de servire, aruncați cu salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
ConopidăConopidă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista