Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați port, frunze de dafin mediteraneene, crengute de cimbru stufoase și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți ceapa și șalotii, îndepărtând primul strat dacă pare dur și dacă lobii dvs. de șalot sunt mai largi de 2 in., înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Într-o oală mare, largă, topiți 2 linguri. unt cu cimbru, dafin și salvie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și șalotele și amestecați pentru a acoperi. Condimentează cu câteva ciupituri de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați port, oțet, miere, stafide și cireșe, apoi turnați în 2 căni de stoc. Când totul a început să fiarbă, reduceți focul, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Port
5
Se amestecă ceapa și se gătește, neacoperită, până când lichidul s-a îngroșat până la o glazură siropoasă, iar ceapa și șobolanii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Străpungeți câteva dintre piesele mai mari cu vârful unui cuțit pentru a vă asigura că sunt fragede. Dacă nu par suficient de moi, adăugați puțin mai mult bulion, acoperiți tigaia și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
6
Ridicați ceapa într-un bol cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați restul de 2 linguri. unt la oală, crește căldura la mare și reduce lichidul până la sirop, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Întoarceți ceapa în oală și întoarceți-o pentru a le acoperi în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se servește cald sau la temperatura camerei, acoperit cu crengute de cimbru și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Crenguță Rozmarin
10
Faceți înainte: până la 2 zile. Reîncălziți la scăzut, acoperit.