Amestec de ceapă dulce-acră

Amestec de ceapă dulce-acră
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați port, frunze de dafin mediteraneene, crengute de cimbru stufoase și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți ceapa și șalotii, îndepărtând primul strat dacă pare dur și dacă lobii dvs. de șalot sunt mai largi de 2 in., înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Într-o oală mare, largă, topiți 2 linguri. unt cu cimbru, dafin și salvie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa și șalotele și amestecați pentru a acoperi. Condimentează cu câteva ciupituri de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați port, oțet, miere, stafide și cireșe, apoi turnați în 2 căni de stoc. Când totul a început să fiarbă, reduceți focul, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
PortPort
5
Se amestecă ceapa și se gătește, neacoperită, până când lichidul s-a îngroșat până la o glazură siropoasă, iar ceapa și șobolanii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Străpungeți câteva dintre piesele mai mari cu vârful unui cuțit pentru a vă asigura că sunt fragede. Dacă nu par suficient de moi, adăugați puțin mai mult bulion, acoperiți tigaia și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Ridicați ceapa într-un bol cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați restul de 2 linguri. unt la oală, crește căldura la mare și reduce lichidul până la sirop, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Întoarceți ceapa în oală și întoarceți-o pentru a le acoperi în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se servește cald sau la temperatura camerei, acoperit cu crengute de cimbru și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Faceți înainte: până la 2 zile. Reîncălziți la scăzut, acoperit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista