Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ambrozia nouă cu pansament cu lapte de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 248 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de nucă de cocos, castraveți, portocale de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Zară-Sos De Nucă De Cocos, Ambrozie De Nucă De Cocos, și [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă sos de zară-nucă de cocos peste amestecul de grapefruit, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Stropi în Formă De Inimă
3
Aranjați rucola uniform pe 6 farfurii de salată. Aruncați amestecul de grapefruit și puneți-l pe rucola folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei