Amaranth "Risotto" cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. O porție conține 656 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, apă plus 2 1/ apă, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare includ Risotto De Amarant Cu Ciuperci, Prăjituri de amarant cu ciuperci sălbatice, și parfait de iaurt amarant – parfait de amarant cu fructe.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile porcini uscate într-un vas termorezistent și turnați peste ele cele 2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați ciupercile porcini să se înmoaie până se înmoaie, 10 până la 15 minute, apoi ridicați-le din lichid și strângeți orice exces de lichid în vas. Tăiați mărunt ciupercile porcini. Rezervați ciupercile porcini și lichidul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-o oală grea de 4 litri la foc moderat, încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și gătiți, acoperită și amestecând ocazional, până când este fragedă și ușor aurie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați amarantul și amestecați pentru a-l acoperi cu untul și uleiul. Adăugați încet lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor porcini, lăsând orice nisip în partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amarant
Ciuperci
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați cele 2 1/2 căni de apă rece, acoperiți oala și aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, împingeți orice semințe care se agață de partea vasului în lichid, apoi reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, acoperit, până când lichidul este absorbit, 20 până la 25 de minute. Se amestecă 1 linguriță de sare sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoi
7
Scoateți oala de pe foc și lăsați amarantul să stea, acoperit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amarant
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
În timp ce amarantul fierbe, într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, topiți 1 lingură de unt rămas cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amarant
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați ciupercile de porcini rezervate, împreună cu ciupercile proaspete feliate, restul de 1/2 linguriță de sare și sosul de soia și saut-ul până când ciupercile sunt înmuiate și suculente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos De Soia
Sare
11
Adăugați sherry-ul și continuați să faceți saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ciuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sare
12
Scoateți tigaia de pe foc, apoi amestecați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Tăiați restul de 4 linguri de unt în bucăți mici, adăugați-l în tigaie și amestecați până se topește. Lingurați amarantul pe farfurii sau în boluri de supă și acoperiți cu amestecul de ciuperci.