Am niște macaroane de crustă și brânză ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 184 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 29 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână parmezan, pesmet, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Pizza cu cârnați de mere și pui cu macaroane și crustă umplută cu brânză, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se scurge și se amestecă cu jumătate din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
În timp ce macaroanele fierb, topiți untul rămas într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă făina și se fierbe 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Unt
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați laptele și aduceți la foc mic, amestecând frecvent. Gatiti si amestecati pana cand laptele s-a ingrosat, aproximativ 10 minute. Odată gros și neted, amestecați sarea, piperul alb, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, muștarul, 2 căni de brânză Cheddar și 1/4 cană de parmezan. Se amestecă până când brânzeturile s-au topit, apoi se amestecă macaroanele până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Parmezan
Brânză Cheddar
Piper Alb
Macaroane
Muștar
Lapte
Sare
6
Răzuiți în vasul de copt pregătit și neteziți blatul. Aruncați restul de 1 cană de brânză Cheddar și 1/4 cană de parmezan cu pesmetul uscat într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Brânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol De Amestecare
7
Presărați uniform deasupra macaroanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când macaroanele sunt fierbinți și crusta este maro aurie, aproximativ 30 de minute.