Alune Fierte
Alunele fierte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Alune Fierte, Alune Fierte Chinezești, și Alune Fierte Condimentate La Cald.
Instrucțiuni
1 într-o oală de 10 până la 12 litri, amestecați 1/2 cană de sare în 2 galoane de apă până când sarea se dizolvă și adăugați arahidele crude. Folosiți o farfurie mare sau două pentru a ajuta la scufundarea alunelor plutitoare. Se lasă la macerat timp de 8 ore sau peste noapte. (Acest pas economisește puțin timp fierbând și, astfel, combustibil, dar dacă nu aveți luxul timpului, săriți peste acest pas. Săriți-l și dacă utilizați arahide verzi.)
Scurgeți apa de înmuiere și umpleți oala cu arahide cu 2 galoane de apă proaspătă și ceașca rămasă de sare. Rețineți nivelul apei de pe partea laterală a vasului. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 6 până la 8 ore (sau 2 până la 3 ore pentru arahide verzi), păstrând apa în oală la aproximativ un centimetru de nivelul inițial cu adaosuri regulate de apă, până când alunele sunt moi ca o castană prăjită sau mai moale.
3 Când alunele au fiert timp de 3 ore (sau 1 oră pentru alunele verzi), probați-le pentru a le verifica textura și salinitatea.
Îndepărtați o arahide și, când este suficient de rece pentru a o manipula, deschideți coaja și dați miezului o mestecare, sorbind puțină saramură cu ea. În cazul în care arahidele se prăbușesc, ar trebui să fie gătite în continuare. Dacă saramura nu are suficientă sare, adăugați cantități de 1/4 cană; dacă este prea sărată, îndepărtați o porție din apă și înlocuiți-o cu același volum de apă proaspătă. Lăsați o oră pentru ca salinitatea să se egalizeze înainte de a testa din nou. Probați în fiecare oră până când alunele cedează plăcut și la fel de sărate și apetisante ca o murătură bună.
4 Când alunele sunt fierte spre satisfacția dvs., opriți focul și lăsați-le să se răcească în oală timp de o oră (sau 30 de minute pentru alunele verzi). Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scurgeți și mâncați imediat sau depozitați în coajă, într-un recipient sigilat, în frigider sau congelator. (Alunele fierte se vor păstra timp de 7 până la 10 zile la frigider și câteva luni la congelator.)
Retipărit cu permisiunea de la Lee Bros. Charleston Kitchen de Matt Lee & Ted Lee, 8013 Clarkson Potter
Matt Lee și Ted Lee, fondatorii catalogului de arahide fierte Lee Bros., o sursă de comandă prin poștă pentru Southern pantry Staples, au crescut în Charleston, Carolina de Sud. Ei sunt autorii Lee Bros. Southern Cookbook, care a câștigat premiul James Beard pentru cartea de bucate a anului în 2007 și Lee Bros. Simple Fresh Southern, care a câștigat premiul IACP pentru cea mai bună carte de bucate americană în 201
Aceștia contribuie editori pentru călătorii + timp liber și contribuitori la mâncarea unică a canalului de gătit.