Alun de ciocolată (mai bun decât Nutella) Gelato
Alunele de ciocolată (mai bune decât Nutella) Gelato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 2029 calorii, 40g de proteine, și 156g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr, alune prăjite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 311 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Gelato De Ciocolată-Alune, Gelato de alune cu sos bogat de ciocolată, și Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, măcinați alunele până formează o pastă, aproximativ 5 minute. Alunele se vor măcina mai întâi în firimituri mici, apoi se vor aglomera într-o bilă uleioasă, apoi se vor descompune într-o pastă uleioasă. Când o fac, uleiul cu procesorul rulează și continuă să funcționeze până se formează o pastă netedă.
Adăugați cacao, zahăr și sare în robotul de bucătărie și pulsați până când ingredientele încep să se combine, aproximativ 5 impulsuri scurte. Porniți procesorul și lăsați să ruleze până când se combină foarte bine, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate și jumătate în robotul de bucătărie și amestecați până când jumătate și jumătate sunt bine încorporate în pasta de alune. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient etanș și se răcește la frigider până la rece, aproximativ 3 ore. Putinei în aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți imediat ca moale serviți sau lăsați să se întărească în congelator timp de cel puțin 4 ore pentru a servi ca gelato. Pentru perioade mai lungi de răcire, lăsați înghețata să se înmoaie pe blat timp de aproximativ 10 minute înainte de servire.