Aluat Foietaj Umplut
Aluatul foietaj umplut ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de brânză bloc brie, albușuri de ou, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare sunt Somon umplut în foietaj, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foietaj.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți o cratiță medie pe aragaz la foc mare.
Puneți smochinele, mierea și apa în tigaie, amestecați și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați apa să fiarbă. Mierea și zaharurile naturale din smochine ar trebui să îngroașe apa. Continuați să fierbeți smochinele până când se obține un sos suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Când sosul a atins acea consistență, scoateți-l de pe foc. Puneți "sos de smochine" într-un recipient sigur pentru frigider și lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute.
Întindeți o foaie de foietaj pe o suprafață curată, ușor făinată. Scoateți o cantitate mică de sos de smochine pe foaia de foietaj cu aproximativ 2 inci în jurul sosului pe fiecare parte. Puneți o bucată de Brie deasupra sosului. Îndoiți cu grijă marginile foietajului peste brânză. Strângeți marginile patiseriei împreună, apoi răsturnați cu grijă patiseria, astfel încât suprafața netedă a patiseriei să fie orientată în sus. Luați ușor patiseria și puneți-o pe o tavă tapetată cu hârtie pergament. Repetați acest lucru până când se folosește toată brânza. Ar trebui să aveți 8 produse de patiserie umplute mici.
Când toate produsele de patiserie sunt pe tava pentru foi, luați o perie de patiserie și periați ușor albușurile de ou pe partea superioară și laterală a fiecărei produse de patiserie, acest lucru va da patiseriei o strălucire când iese din cuptor.
Stropiți o cantitate mică de miere deasupra fiecărei produse de patiserie.
Coaceți produsele de patiserie până când aluatul foietaj devine maro auriu. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute, dar țineți ochii pe procesul de coacere. Când produsele de patiserie sunt maronii aurii, scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un suport de răcire. Lăsați-le să se răcească timp de 3-5 minute, apoi serviți cald.