Aluat Dulce De Brânză Cremă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Aluatul de brânză cremă dulce ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brânză cremă de cireșe de ciocolată Daneză{cum să: împletiți aluatul de patiserie}, Înghețată De Brânză Cremă De Cartofi Dulci, și Plăcintă Cu Cartofi Dulci Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Adăugați unt răcit, cremă de brânză și oțet de cidru; puls de 4 ori.
Adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, câte 1 lingură odată, pulsând doar până se combină (nu formați o bilă). (
Amestecul poate părea sfărâmicios, dar se va lipi împreună atunci când este apăsat între degete.)
Așezați jumătate din aluat într-o cană de măsurare de 1 cană, apăsând pentru a compacta aluatul.
Scoateți aluatul din ceașcă și formați-l într-o bilă. Împărțiți mingea în 6 porțiuni egale. Repetați procedura cu aluatul rămas. Acoperiți și răciți 15 minute.
Așezați fiecare porție de aluat între 2 foi de folie de plastic.
Rulați fiecare porție de aluat, încă acoperită, într-un cerc de 5 inci; Se răcește până când este gata de utilizare.