Aluat de plăcintă de bază

Aluat de plăcintă de bază
Aluatul de bază pentru plăcintă este o rețetă fără lactate, cu 16 porții. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 151 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca crustă și se gătește în aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, sifon de lămâie și lime, sare și grăsime vegetală. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt cremă de patiserie cu migdale , aluat danez cu mere și scorțișoară șitartă cu mere + cremă de patiserie condimentată + shortbread cu scorțișoară .

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați grăsime vegetală; acoperiți și pulsați până când amestecul capătă o consistență grosieră. În timp ce procesați, adăugați treptat bicarbonat de sodiu până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră sau până când este ușor de manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Pentru două plăcinte cu o singură crustă, pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Transferați aluatul pe o tavă de plăcintă. Tăiați aluatul la 1,2 cm dincolo de marginea tăvii; ondulați marginile. Repetați cu restul de aluat. Umpleți sau coaceți conform instrucțiunilor rețetei.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Pentru o plăcintă cu crustă dublă, împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție mai mare pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Transferați aluatul pe o tavă de plăcintă. Tăiați aluatul la 2,5 cm dincolo de marginea tăvii.
7
Adăugați umplutura.
8
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi cu partea de sus a plăcintei; așezați-l peste umplutură. Tăiați, sigilați și ondulați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
9
Tăiați fante în aluat.
10
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista