Aluat de plăcintă de bază
Aluatul de bază pentru plăcintă este o rețetă fără lactate, cu 16 porții. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 151 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca crustă și se gătește în aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, sifon de lămâie și lime, sare și grăsime vegetală. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt cremă de patiserie cu migdale , aluat danez cu mere și scorțișoară șitartă cu mere + cremă de patiserie condimentată + shortbread cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea.
Adăugați grăsime vegetală; acoperiți și pulsați până când amestecul capătă o consistență grosieră. În timp ce procesați, adăugați treptat bicarbonat de sodiu până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră sau până când este ușor de manipulat.
Pentru două plăcinte cu o singură crustă, pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Transferați aluatul pe o tavă de plăcintă. Tăiați aluatul la 1,2 cm dincolo de marginea tăvii; ondulați marginile. Repetați cu restul de aluat. Umpleți sau coaceți conform instrucțiunilor rețetei.
Pentru o plăcintă cu crustă dublă, împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție mai mare pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Transferați aluatul pe o tavă de plăcintă. Tăiați aluatul la 2,5 cm dincolo de marginea tăvii.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi cu partea de sus a plăcintei; așezați-l peste umplutură. Tăiați, sigilați și ondulați marginile.
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei.