Aluat De Paste Proaspete
Aluatul proaspăt de Paste este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 100 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți ouă, sare, semolă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aluat De Paste Proaspete Cu Spanac, Aluat De Paste Proaspete De Morcovi, și Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făină, semolă și sare într-un robot de bucătărie și puls pentru a combina. Într-o ceașcă de măsurare de sticlă, amestecați 1/3 cană de apă, ouăle și uleiul de măsline pentru a se amesteca. Cu motorul pornit, turnați amestecul de ouă în amestecul de făină. Procesați până când aluatul se reunește. Dacă pare uscat, adăugați 1 lingură. apă.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, frământați aluatul până la neted (va fi foarte rigid), 5 până la 7 minute. Înfășurați etanș și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Setați rolele unei mașini de paste la cea mai largă setare.
Tăiați aluatul în 8 bucăți egale. Aplatizați 1 porție (păstrați-le pe altele acoperite) și alimentați-le prin role, apoi pliați aluatul în treimi transversal. Repetați rularea și plierea, alimentând o parte desfăcută prin role, până când aluatul arată foarte neted și foile sunt de aproximativ 5 in. larg, de aproximativ 5 ori; dacă aluatul devine lipicios, praf ușor cu făină și dacă foile sunt prea înguste, pliați și reroll. Apoi rulați aluatul o dată fără a plia la fiecare setare succesiv mai subțire până când este cât mai subțire posibil; când aluatul devine prea lung pentru a fi manipulat, tăiați în jumătate și continuați să rulați jumătățile. Puneți bucăți finite pe foi de hârtie pergament cu praf de făină.
Lăsați să stea descoperit până când este puțin mai uscat, aproximativ 5 minute. Stivați foile între pergament și înfășurați etanș; deoparte. Repetați cu aluatul rămas.
* Cumpărați pe culoarul de coacere al piețelor bine aprovizionate.
Faceți înainte: pregătiți aluatul prin Pasul 2, apoi răciți peste noapte (aduceți la temperatura camerei înainte de rulare).