Alouette De Pui
Alouette de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 589 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, foi de foietaj, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Alouette Boia De Pui, Alouette Merișor Brie, și Alouette Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți foile de patiserie și rulați fiecare foaie într - un dreptunghi de 14 x 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați 1 foaie în dreptunghiuri de 4 (7 - x 6-inch); tăiați a doua foaie în dreptunghiuri de 2 (7 - x 6-inch) și dreptunghi de 1 (14 - x 6-inch). Setați dreptunghi mare deoparte. Formați fiecare dreptunghi mic într-un oval prin tăierea colțurilor.
Întindeți ovalele de patiserie uniform cu brânză, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii.
Presărați puiul cu sare și piper și puneți-l în centrul fiecărui oval de patiserie. Umeziți ușor marginile de patiserie cu apă. Îndoiți capetele peste pui; pliați părțile laterale, apăsând pentru a sigila.
Așezați fiecare pachet, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă.
Bateți împreună oul și 1 lingură de apă; periați amestecul peste mănunchiurile de pui.
Tăiați modele din foaia de patiserie rezervată, folosind un tăietor mic de frunze și un tăietor mic de flori. Scor frunze cu un cuțit de paring, dacă se dorește. Folosiți o culegere de lemn pentru a face o mică gaură în centrul florilor.
Tăiați 6 benzi înguste pentru tulpini. Înmuiați decupajele în amestec de ouă și aranjați într-un model decorativ peste mănunchiurile de pui. Acoperiți și răciți până la 24 de ore sau coaceți imediat.
Coaceți la 400 pe raftul inferior al cuptorului 25 de minute sau până se rumenesc.
* 1/2 cană de brânză cremă cu aromă de arpagic și ceapă poate fi înlocuită cu brânză Alouette.