Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă 93 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Aloo Gobi Kati Roll ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați asafoetida, ulei de canolan, chile măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba, Aloo Gobi , cum să faci Aloo Gobi uscat / Punjabi Aloo Gobi, și stilul restaurantului aloo gobi, cum să faci Aloo Gobi masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul sau uleiul la foc mediu într-un saut din oțel inoxidabil cu fundul greu de 12 inci, până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați semințe de muștar și gătiți până când încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Adăugați asafoetida, anardana, chimen, coriandru, piper negru, chile și turmeric. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Asafoetida
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați cartofii și conopida și condimentați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați apă pentru a veni 1/3 pe părțile laterale ale legumelor. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține fierberea, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt în mare parte fragezi, completând apa după cum este necesar. Cartofii ar trebui să fie încă prea duri de mâncat în acest stadiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți capacul și creșteți căldura pentru a aduce lichidul la foc mic și lichidul începe să se reducă. Răzuiți fundul tigaiei cu spatulă pe măsură ce cartofii încep să se lipească și zdrobiți-i pe părțile laterale ale tigaiei. Între timp, încălziți paratele într-o tigaie uscată la foc mediu-mic, 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Când cartofii sunt complet fragezi, adăugați sare după gust, apoi lăsați deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Așezați 2 până la 3 linguri îngrămădite în centrul paratha încălzit, acoperiți cu iaurt și chutney de mentă. Înfășurați în folie și serviți, două kati pe Cină.