Almond Petits Fours
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Petits Fours de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 297 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, unt și alte câteva ingrediente ale cofetarilor, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Almond Petits Fours, Primăvară Duș Migdale Petits Patru Labe, și Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia cu spray de gătit și dați deoparte.
Într-un castron mare, cremă pasta de migdale, untul și zahărul până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în făină.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 de minute timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Tăiați tortul pe jumătate în lățime.
Întindeți gemul peste o jumătate; deasupra cu jumătatea rămasă.
Se taie în asortate 1-1 / 2-in. forme.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Gatiti la foc mediu-mare, fara agitare, pana cand pe un termometru cu bomboane se citeste 226 inkt.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei până la 100 de metri cubi. Se amestecă extractele. Folosind un mixer portabil, bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tentă glazură cu colorant alimentar.
Înmuiați ușor petits fours, pe rând, în glazură caldă.
Îndepărtați cu o furculiță; lăsați excesul de glazură să se scurgă. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați 1 linguriță de apă fierbinte la un moment dat pentru a se subția.)
Așezați petits fours pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată; lăsați să se usuce complet.