Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Petits Fours de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 297 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, unt și alte câteva ingrediente ale cofetarilor, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Almond Petits Fours, Primăvară Duș Migdale Petits Patru Labe, și Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia a 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-un castron mare, cremă pasta de migdale, untul și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Resturi Proaspete
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M's
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 325 de minute timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați tortul pe jumătate în lățime.
7
Întindeți gemul peste o jumătate; deasupra cu jumătatea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
8
Se taie în asortate 1-1 / 2-in. forme.
9
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Gatiti la foc mediu-mare, fara agitare, pana cand pe un termometru cu bomboane se citeste 226 inkt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei până la 100 de metri cubi. Se amestecă extractele. Folosind un mixer portabil, bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tentă glazură cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Înmuiați ușor petits fours, pe rând, în glazură caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Îndepărtați cu o furculiță; lăsați excesul de glazură să se scurgă. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați 1 linguriță de apă fierbinte la un moment dat pentru a se subția.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Așezați petits fours pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată; lăsați să se usuce complet.