Almond Petits Fours

Almond Petits Fours
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Petits Fours de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 297 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, unt și alte câteva ingrediente ale cofetarilor, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Almond Petits Fours, Primăvară Duș Migdale Petits Patru Labe, și Petits Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, cremă pasta de migdale, untul și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 325 de minute timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați tortul pe jumătate în lățime.
7
Întindeți gemul peste o jumătate; deasupra cu jumătatea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Se taie în asortate 1-1 / 2-in. forme.
9
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Gatiti la foc mediu-mare, fara agitare, pana cand pe un termometru cu bomboane se citeste 226 inkt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
10
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei până la 100 de metri cubi. Se amestecă extractele. Folosind un mixer portabil, bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tentă glazură cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Înmuiați ușor petits fours, pe rând, în glazură caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Îndepărtați cu o furculiță; lăsați excesul de glazură să se scurgă. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați 1 linguriță de apă fierbinte la un moment dat pentru a se subția.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
13
Așezați petits fours pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată; lăsați să se usuce complet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista