Alfredo Rutabaga
Alfredo Rutabaga necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 380 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru 89 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Placinta Cu Rutabaga, Placinta Cu Rutabaga, și Rutabaga Gratin.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați rutabaga și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute; se scurge.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Se toarnă smântână grea în unt topit și se aduce la foc mic, amestecând constant.
Amestecați parmezanul, nucșoara și sarea în smântână până când brânza se topește complet, aproximativ 3 minute.
Bateți gălbenușul de ou; se fierbe până se îngroașă sosul, încă aproximativ 3 minute, amestecând constant.
Se amestecă rutabaga în sos până se acoperă bine.